Exact 1 jaar geleden werd het officiële startschot gegeven aan de bedrijventerreinvereniging C-Valley Leuven! Een vooruitstrevend initiatief dat van het bedrijventerrein Research Park en de Ambachtenzone een voorbeeld maakt in Vlaams- Brabant op vlak van participatie tussen de bedrijven op een bedrijventerrein.

Ondertussen zijn er reeds 60 bedrijven lid! Fantastisch nieuws!

Dit willen we vieren, samen met u, met de werknemers en werkgevers van het bedrijventerrein. Het is de ideale aangelegenheid om elkaar te leren kennen en ook de gezichten achter het C-Valley verhaal!

Marjanne, Roland, Liesbeth, Koen, Annick, Philippe, Willem, Walter…..mensen die hun bijna dagdagelijks bezig houden met de leefbaarheid op het bedrijventerrein. Kom samen met ons een glas drinken en een hapje eten na het werk! C-Valley trakteert!

WAAR: PURE lunch (Interleuvenlaan 15a, 3001 Heverlee)

WANNEER: vrijdag 29 maart 2019 tussen 16.00 u – 18.30 u

INSCHRIJVEN: op info@c-valleyleuven.be met het aantal gewenste deelnemers. Wees snel mits er een beperkt aantal plaatsen zijn.

Wij hopen jullie allemaal van harte te ontmoeten! Schrijf jezelf in, samen met de collega’s voor een frisse pint na de werkuren op vrijdagnamiddag!