Mobiliteit

Mobiliteit – in de ruime zin van het woord – vormt onmiskenbaar een belangrijk item voor de gemeenschap van Haasrode: bereikbaarheid, verkeersveiligheid, aanbod openbaar vervoer, ontsluiting, … Er zijn de voorbije jaren reeds vele initiatieven genomen, ook door individuele bedrijven. Op deze pagina vindt u info m.b.t. mobiliteit en aansluitende initiatieven …

De werkgroep Mobiliteit organiseert op 29 november een fietsbeurs in de Brabanthal.

Om een vervolg te geven aan de mobiscan 2016, het succes van de C-Valley Cycle Chain en de Car Free Day organiseert C-Valley Leuven op 29 november 2018 een infosessie over het leasen van bedrijfsfietsen gevolgd door een fietsbeurs met standen van fietshandelaars, leasingmaatschappijen en andere relevante partners voor verduurzaming van het woon-werk verkeer.

Streeft ook uw bedrijf naar een verduurzaming van haar (woon-werk) verplaatsingen? Wij maken u door middel van deze beurs wegwijs in de wereld van fietsleasing. Gezien het voor individuele bedrijven zeer tijdrovend is om verschillende leasingmaatschappijen uit te nodigen, wil C-Valley Leuven hier een oplossing voor bieden.

Meer informatie over dit event en inschrijving.

Eén maand gratis met trein en bus naar Haasrode!

C-Valley, de NMBS en De Lijn denken al aan hun goede voornemens voor 2019! Deze drie partijen slaan de handen in elkaar om u tijdens de maand januari 2019 één maand lang (van 7 januari tot 6 februari) gratis te laten proeven van het aanbod van het openbaar vervoer. Op deze manier kan u echt genieten van de verschillende nieuwjaarsrecepties en kan u zelf ondervinden wat de trein-bus verbinding naar Haasrode te bieden heeft.

De NMBS zal een dashboard per bedrijf opzetten, waar uw werknemers zich voor deze actie kunnen inschrijven (voor 9 december 2018) en gedurende de actie hun bevindingen kunnen aangeven.

Voor meer informatie en inschrijving kan u terecht bij Frank Penders, accountmanager bij NMBS (0476/860339 of frank.penders@nmbs.be).

Thema door Anders Norén