C-Valley mocht op dinsdag 13 november een groep van 25 personen van verschillende bedrijven op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone verwelkomen bij AE.

Na een netwerklunch werden de aanwezigen verwelkomd door voorzitter Roland Vanderstukken en trekker van de werkgroep Sport & Welzijn Koen Joosen, waarna de workshop van start kon gaan.

Miet Leijssen van Better Minds at Work legde ons uit hoe je je brein kan trainen om veerkrachtiger om te gaan met de stressvolle uitdagingen van deze tijd. Miet gaf niet enkel inzichten, ze reikte ook enkele tips en tricks aan waarmee de aanwezigen aan de slag kunnen gaan. Dit alles aan de hand van cijfermateriaal, studieresultaten, herkenbare voorbeelden en participatie van haar publiek. De sessie kan worden omschreven als een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in je mentale veerkracht de moeite waard is.

Naast de mentale veerkracht was er ook aandacht voor de fysieke gezondheid. Sport Vlaanderen voorzag ieder van een overzicht van hun aanbod om de werknemer ook fysiek gezond te houden.

Tijdens het napraatmoment werden ervaringen uitgewisseld en nieuwe contacten gelegd. Kortom, het was een geslaagde middag.

Hieronder enkele sfeerbeelden